Bázis jégkása alapanyag
Cikkszám: | CB217 |
Elérhetőség: | 5 db raktáron |
Bázis jégkása alapanyag Ár: 2.450 Ft |
|
Gyártó: | Caffe Brando |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás és Paraméterek
Bázis alappor jégkásához
A jégkása bázis elkészítése:
A tasak tartalmát keverjük el 4 liter szoba hőmérsékletű vízzel, adjuk hozzá az ízesítőt, majd öntsük a jégkása gépbe.
Kb. 45 perc után készül el a jégkása.
A sima vízzel kevert jégkásával ellentétben, az ízesítő anyag nem ül le a pohár aljára, így végig ízletes jégkását fogyaszt a vendég.
Tipp:
Ha a bázis alapport ízesítés nélkül töltjük a jégkása gépbe, és a gyümölcspürét vagy szirupot csak a pohárban keverjük hozzá, sokkal nagyobb ízválaszték kínálható.
Különösen ajánlott azoknak, akik csak 1 vagy 2 tartályos géppel dolgoznak.
Kiszerelés: 700 g
összetevők | cukor, citromsav |
gluténmentes |