Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Caffe Brando

 

A ClaraCaffe Webáruház legfőbb beszerzési forrása a Caffe Brando pörkölőüzem, amely arra specializálódott, hogy a kiváló minőségű kávészemeket saját, lassú pörkölésű és kizárólag hideg levegős hűtési módú technológiával dolgozza fel. Ez a technológia kizárja az alacsony minőségű kávébab ( tört szemű, apró szemű, nemhomogén eloszlású ) alapanyag felhasználását.

A Caffe Brando pörkölő üzemében teljesen automatizált technológiai folyamat során pörkölik a kávét. A több égőfejes fűtőrendszernek köszönhetően a  pörkölőgép egyedileg tudja szabályozni a kávéban levő fehérjék kicsapódását ill. a cukrok karamellizáltságát. 

A Caffe Brando termékköre folyamatosan bővül, hogy árban és minőségben is mindenki megtalálhassa a számára megfelelő minőség-ár színvonalat.

Azzal, hogy a ClaraCaffe Webáruházba közvetlenül a Caffe Brando pörkölőüzemből szerezzük be az árukészletet, rengeteg költséget spórolunk meg ( nagyker- kisker árrés, kiszállítás díjak), mely által  vásárlóink számára igen kedvező árakat biztosíthatunk

 

 

 

 

 


 
blog comments powered by Disqus
Vásárlóink kedvenc kávéi
1.390 Ft
kifutott
Cikkszám: CB0052
2.660 Ft
Raktáron
Cikkszám: CB118
3.000 Ft
Raktáron
Cikkszám: CB115
Legújabb kávék, termékek