Desszertek
A bonbonkészítés elég macerás folyamat, de akinek van hozzá türelme, kitartása, érzéke stb csodákat tud létrehozni. Ügyeskezű háziasszonyok azt mondják, nem egy nagy ördöngősség, csak néhány fontos dologra kell odafigyelni.
/kép forrása: Pinterest/
A tiramisu latte egy ma még talán kevésbé ismert kávé, bár szerintem aki egyszer elkészíti, az utána többször is fogja.
Elég kiadós, ezért akár desszertként is fogyasztható.
/ foto: Nikoletta Willemsen /
A Peach Melba, vagy más néven őszibarack melba fagylaltkehely a híres ausztrál énekesnőnek, Péche Melbának állít emléket.

A fagylaltkehely olyan adagolt fagylaltkülönlegesség, melyet a vendég rendelése után állítanak össze előhűtött poharakba.

A jeges csokoládé egy egyszerű, ám annál nagyszerűbb standard fagylaltkehely.
A Jakab Serleg az egész világon - Coupe Jacques néven - ismert standard fagylaltkehely.
A cappuccinos muffin igazi ínyenceknek való!
Karakteres, fűszeres ízével elvarázsol.
Ha nincs kedved sütni, de valami kávés finomságra vágysz, készíts piramis sütit. A piramis sütit nem csak a kávés íze miatt szeretjük nagyon, hanem azért is, mert sütés nélkül készíthető! Ha igazán egyszerű, mégis mutatós süteményt szeretnél készíteni, akkor a piramis sütit neked találták ki.
Igazi különlegesség a cappuccino krém! Édesszájú kávékedvelők könnyen a rabjává válhatnak.
A cappuccino krémet töltheted tortába, piskótatekercsbe, muffinok belsejébe és tetejére, vagy akár önálló pohárkrémként is isteni finom lehet!
Aki a kávét és az édességet is szereti, az imádni fogja ezt a tejszínes kávékrémet!
Ezt a krémet bátran használhatod pohárkrémként, torta vagy sütemény betöltésére, vagy akár cupcake töltésére, díszítésére is!