A ClaraCaffe.hu honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információ>>

 

Menü

Kávés palacsinta

Édes tésztájú palacsintát készítünk 30 dkg finom lisztből 2 db tojással, 1 ek cukorral és annyi szódával, hogy tejszín sűrűségű tésztát kapjunk.

A krémet  karamell ízű pudingporból készítjük úgy, hogy  3 dl tejjel és 1 dl feketekávéval főzzük fel.

A palacsintákat megtöltjük a krémmel, feltekerjük, és a tetejét tejszínhabbal, likőrrel leöntve díszítjük.

Mi olvasztott mogyorókrémmel díszítettük, isteni finom lett!

 

blog comments powered by Disqus
A ClaraCaffe.hu honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához.További információ >>
Beállítások módosítása Elfogadom