1883 szirup
Ugye Te is jártál már úgy, hogy mikor beültél egy kávézóba egy jó kávéra, olyan ízválasztékkal találkoztál, hogy sorban mind megkóstoltad volna
Ugye Te is jártál már úgy, hogy mikor beültél egy kávézóba egy jó kávéra, akkor olyan ízválasztékkal találkoztál, hogy sorban mind megkóstoltad volna?
Nos, nagy valószínűséggel, ez napjaink egyik kedvencének, a kávéízesítő szirupnak köszönhető. Vagyis szirupoknak, merthogy az ízvariációk tárháza szinte kifogyhatatlan. Az egyszerű csokistól, a legextrémebb pl. orchidea ízig.
A jó hír az, hogy ezek a szirupok már bárki számára elérhetőek, otthon is megbolondíthatjuk a reggeli kávénkat, vagy elkápráztathatjuk a családot és vendégeinket. Annak pedig, hogy hányféle ízzel töltjük fel a családi készletet, csak a fantáziánk és a pénztárcánk szab határt. Az ízek sokaságának köszönhetően igen változatos aromákat hozhatunk létre a keverékükből.
Sőt! A szirupokkal nem csak kávét ízesíthetünk, hanem pl. teát is, vagy különböző limonádékat, koktélokat készíthetünk!
Hamarosan recept ötletekkel is segítünk!
S hogy mit kell tudni az 1883 Maison Routin szirupokról?
Egy időpont - egy név és ezek precíz kombinációja, ami egyben biztosítja a szirupok kivételes minőségét.
- Minőségi szirup: teljes gyümölcsíz hatás, mert a legjobb alapanyagokból készül;
- Kreatív szirup: forró italokhoz / kávé, cappuccino, forró csokoládé, tea
hideg italokhoz / sör, jégkása, fagylalt, desszert termékek;
kulináris receptekhez is ajánlott használata;
- Prémium szirup: mert tartósítószermentes, a legjobb alapanyagok felhasználásával, nádcukorból és a francia Alpok forrásvizésből készül ;
- Esztétikus megjelenésű : a szögletes üvegben nagyon dekoratív a megjelenése,
Az 1883 de Philbert Routin szirupok a nemzetközi minőségi követelményeknek megfelelve a következő certifikáttal rendelkeznek:
- ECOCERT- nemzetközi élelmiszergyártó és ellenörző-i igazolás
- KSA – a nemzetközi Kosher élelmiszer jóváhagyása
- NOHFCS - alacsony gyümölcscukor tartalom igazolása
- VSA – GMO – az élelmiszer nem tartalmaz állati eredetű alapanyagot és génmanipulált alapanyagot;
Egy kis történelem:
- 1883 Philbert Routin megalapitja Chambery-ben a szirupra és a területi hagyományokra jellemző alkohol italok gyártását.
- 1987: Jean Clochet elindítja a laboratóriumi alapokon nyugvó gyártás kialakítását, fejlesztését.
- 1996: A szirup elnyerte mai tökéletes megjelenését, és ebben az évben piacra lépett az USA-ban.
- 2012: Oliver Lecoeur vette át a Routin vezetését.
- 2013: A Philibert Routin130 éves évfordulóját ünnepli
Slágerízek: lime, zöld alma, zöld banán, dinnye, meggy, passion fruit, mango, cranberry;
Hideg napokon a meleg latte macchiato ajánlott különböző ízesítéssel, pl: tiramisu, specoulos, ír krém, kókusz,
A szirupos üveghez adagoló pumpa használata ajánlott. Használata egyszerű, gyors és tiszta, jól standolható.